Služba na sekretariátu | | Úspěchy pražských hráčů v mezinárodních soutěžích

14. 2. 2018

HALOVÉ PŘEBORY DOROSTU

Ve dnech 10. – 12. 2. 2018 se konaly Halové přebory dorostenců a dorostenek

Na dvorcích Tenis Cibulka se utkalo 48 dorostenců. Do semifinále se probojovali první nasazený Kristian Kubík, který svedl velikou bitvu s nenasazeným Siniakovem (TK Sparta Praha). První dva sety rozhodl TB, ve třetím již dominoval Kubík (TK Sparta Praha).¨Drouho dvojici tvořil štvanícký Vítek Horák, druhý nasazený, který si ovšem neporadil s Jakubem Beranem (TK Sparta Praha), který je porazil ve dvou setech.

Tato skutečnost možná rozhodla i o tom, že ve finále, které se hrálo ve stejný den, měl Beran více sil a ve třech setech udolal klubového partnera Kubíka.

Beran s Kubíkem získali titul ve čtyřhře, kam bez boje, po skreči Horáka, postoupil pár Vavák (TŠ Lucie Hradecké) a Růžička (TK Olymp Praha).

 

 

 

Fotka uživatele Pražský tenisový svaz.

Kubík, Beran

 

Fotka uživatele Pražský tenisový svaz.

Vavák, Růžička a vítězové Kubík a Beran

Horák, Beran

Siniakov

Daniel Siniakov

 

Ve stejné době se v LOB Bohnice, zs, konal přebor dorostenek.

Halový přebor Prahy dorostenek vyhrála teprve 12letá Linda Fruhvirtová

29 dorostenek se utkalo na halovém přeboru dorostu v Bohnicích. Nejmladší účastnice Linda Fruhvirtová (TK Sparta Praha) potvrdila své kvality a dokráčela až pro titul. V semifinále porazila Darju Viďmanovou (I.ČLTK Praha) 7:6, 3:6, 6:3. Ve finále pak Šarlotu Sofii Sirotkovou (TJ Sokol Vysočany) 6:1, 6:2. Do semifinále se také probojovala Karolína Vlčková (TJ Spoje Praha).

Ve čtyřhře úřadoval pár Sirotková; Vlčková, který si bez velkých problému poradil s párem Vladimíra Hořejší (TK Olymp Praha); Andrea Nová (TJ Spoje Praha) 6.2, 6:2.

Hořejší, Nová a Vlčková, Sirotková

Linda Fruhvirtová a Šarlota Sofie Sirotková