Přebor Prahy v Baby tenisu | | Oprávněná družstva 2020

11. 2. 2020

Přebor Prahy dorostu v hale 2020

 

 

                   

V areálu TK Lokomotiva Praha se od 8. do 10.února konal halový Oblastní přebor v kategorii dorostenek.

Vítězkou se stala nejvýše nasazená hráčka Tereza Dejnožková (SK Hamr), která ve finále porazila pátou nasazenou Karolínu Nováčkovou (TK Sport Kolovraty).

Obě singlové finalistky se probojovaly i do finále čtyřhry, kde ovšem v supertiebraku podlehly dvojici Viktorie Starečková (TK Sparta Praha) a Kristina Zámečníková (TJ Sokol Vysočany).

Výsledky Halového přeboru dorostenek 2020

 

                   

Na Štvanici se ve stejnou dobu odehrával Halový přebor dorostenců, kde startovalo celkem 40 hráčů. V dvouhře se do semifinále probojovali Čížek (TK Olymp), který porazil mj. i prvního nasazeného Vejšického a proti němu se postavil hamerský Kubín. Ten ovšem již několik dní bojoval s virózou a zápas ve druhém setu skrečoval. V dolní půlce pavouka se do semifinále probojoval domácí Schneider proti nasazené dvojce, sparťanskému Baumovi. Schneidr neudržel vedení, když po vyhraném setu vedl ještě 5/2 ve druhém a ve třetí setu padl 63. Finále přineslo také strhující třísetovou bitvu, ve které byl nakonec šťastnější Čížek, který utekl z několika MP a zvítězil 57, 76(3), 76(3).

.                       

Velmi vysokou úroveň měly čtyřhry, kde se z titulu radoval pár Apltauer, Baum, kteří přehrál dvojici Schneider, Hájek 61, 62  a potvrdil tak své nejvyšší nasazení.

Výsledky Halového přeboru Prahy dorostu