Neuhrazené platby kolektivní registrace | | JAK POSTUPUJE KLUB PŘI HRAZENÍ POPLATKU ČI POKUTY NA ÚČET PTS.

23. 1. 2021

Přihlášky do soutěží družstev

Přihlášky do soutěží družstev budou definitivně uzavřeny 3. 3. 21 ve 12,00 hodin.

Pokyny pražským klubům hrajících soutěže družstev.

Vážený sportovní přátelé.

S plným vědomím, že naše společné úsilí o rozběhnutí normálního tenisového života, na který jsme každoročně zvyklí, může být opětovně deformováno, nebo i zcela zničeno aktuální epidemiologickou situací, musíme být připraveni na případný zázrak v podobě „národního uzdravení“.

K soutěžím 2021:

Rozlosování zůstává v podobě, které mělo být platné pro sezónu 2020.

Kluby musí přepracovat soupisky podle posledního platného CŽ 2020.  Ze soupisek pro minulý rok zmizí hráči opouštějící věkovou kategorii a u těch, kteří zůstávají, se změní jejich pořadí podle platného CŽ 2020.

A druhou věcí také (ale to čistě teoreticky) může být to, že některé kluby nedají v příslušných třídách dohromady hráčské kádry a budou potřebovat pomoci s případnými výměnami soutěží, což měl zjistit klubům zaslaný dotazník a „burza“ výměn soutěží umístěná na stránkách PTS. Bohužel, ne všechny kluby zareagovaly a dotazník od nich nemáme. Proto Vás žádáme o okamžitou reakci s případnými změnami, které u Vás nastaly. Tuto druhou věc samozřejmě dáme dohromady definitivně až po přihláškách (respektive potvrzeních) vylosovaných soutěží. Naší snahou bude pomoci všem klubům, které se dostanou do nesnází, vyjít vstříc při případných výměnách, nebo i vynuceném odstoupení z nalosovaných soutěží (v rámci možného).

Je ale zapotřebí, aby se všechny kluby okamžitě zapojily a vytvořením nových soupisek posoudily své možnosti, aby měly dostatek času pro dojednání případně potřebných hostování apod. STK PTS umožní klubům změny a doplňování soupisek do nejzazší možné chvíle.

STK si vyhrazuje právo průběžně provádět požadované „vynucené“ změny vyplývající ze situace.

STK-PTS

V níže uvedených odkazech jsou formuláře Přihlášek do Pražských soutěží družstev.

Zároveň je tam i formulář aktualizace údajů o Vašem klubu – ten vyplňujte pouze v případě, že k nějakým změnám ve Vašem klubu došlo, případně jste nový subjekt.

Jiná forma přihlášek nebude akceptována, uzávěrka je 28. 2. 2021

Číslo klubu prosím vyplňte ve formátu bez nul na začátku (45 – nikoliv 00045) ! 

Aktualizace údajů klubů

Přihlášky dospělí

Přihlášky dorost

Přihlášky starší žactvo

Přihlášky mladší žactvo

Přihlášky Baby tenis a Střední kurt

Ve formuláři je třeba vyplnit všechny údaje označené hvězdičkou.

Vyplněný formulář odešlete kliknutím na tlačítko na jeho konci

V případě, že zaškrtnete požadavek na zaslání své odpovědi, bude Vám automaticky odeslána její kopie na mailovou adresu, která je v formuláři uvedena.