Přebor Prahy v minitenisu | | Termínová listina na zimu 21/22

24. 8. 2021

Měsíc náborů do sportovních klubů

Vážení sportovní přátelé,

rádi bychom Vás touto cestou informovali, že se v období od 1. 9. do 30. 9. 2021 uskuteční již 10. ročník projektu Měsíc náborů do sportovních klubů.

Projekt je založen na spolupráci s pražskými sportovními kluby, které v září organizují nábory nových členů a klade si za cíl informace o těchto probíhajících náborech zveřejnit na jednom centralizovaném místě, kterým je portál hl. m. Prahy www.prahasportovni.eu. Hl. m. Praha pak zajistí propagaci tohoto projektu, tedy včetně zúčastněných sportovních klubů.

Dovolujeme si Vás tedy v požádat o spolupráci a vyzvat váš sportovní klub k registraci do tohoto projektu, který je dlouhodobě oceňován jak širokou veřejností, tak především samotnými rodiči, které pro své děti hledají vhodný sportovní klub. Pojďme tedy společně přispět k jejich informovanosti a připravme Pražanům nabídku sportovních náborů, do které budou zapojeny všechny pražské kluby, které to s náborem nových členů myslí vážně a není jim lhostejný další osud dětí, zvláště po dvou letech probíhající pandemii onemocnění Covid-19. Přispějme tak k návratu dětí ke sportovním aktivitám v jakékoli formě.

V případě Vašeho zájmu o účast na projektu Vás prosíme o vyplnění registračního formuláře, který je dostupný na adrese www.prahasportovni.eu/registrace-mesic-naboru-2021/. Pokud Váš sportovní klub ještě není registrován na portálu Prahasportovni.eu v sekci Sportovní kluby, musí registraci do projektu Měsíc náborů do sportovních klubů předcházet registrace sportovního klubu do této sekce, a to na adrese https://prahasportovni.eu/registrace-klubu/. Po schválení registrace nového sportovního klubu do sekce Sportovní kluby administrátorem, je již možné provést samotnou registraci do projektu Měsíc náborů do sportovních klubů.

Předem děkujeme za Vaší účast  a v případě jakýchkoliv dotazů nás prosím kontaktujte na adrese sport@praha.eu.

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA

MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY

Odbor školství, mládeže a sportu

Oddělení sportu

Jungmannova 35/29, 11000 Praha 1

www.prahasportovni.eu