Eversfield získal titul mezi staršími žáky ve dvouhře i čtyřhře | | Vítězem Pražského poháru seniorů se stali TK Ruzyně a LTC Radotín SA

13. 6. 2023

Přeborníkem Prahy mužů na otevřených dvorcích se stal Jakub Vrba

Na 6 dvorcích tenisového klubu TC Spořilov Praha, z.s. bojovala o víkendu 10.-12.6. 2023 padesátka hráčů o titul Přeborníka Prahy v kategorii muži.

Přebor se odehrál za velmi příznivého počasí a přinesl celou řadu zajímavých a dlouhých zápasů. Bez ztráty setu se nakonec do finále probojovali hráči Sparty Praha Jakub Vrba a Vít Kalina.

Ve finále nakonec rozhodl nástup Vrby do třetího setu, který už Kalina nedokázal smazat, a vybojoval si kromě finanční prémie 5000 Kč i postup na republiku.

Jakub Vrba se spolu se svým parťákem Marianem Kubínem probojoval i

do finále čtyřhry – vyčerpávající pondělní program a z toho pramenící křeče ho však už na kurt nepustili, a tak se Přeborníky Prahy ve čtyřhře stala dvojice Schneider Václav – Velík Lukáš, proti kterým už nenastoupili kvůli zranění v prvním kole nasazené dvojky Baum-Jupa.

Ocenil bych chování a přístup hráčů ke sporným momentům během celého víkendu, celý turnaj se odehrál bez jakýchkoliv excesů a ve velmi přátelské atmosféře.

 

 

Poražený finalista Vít Kalina přebírá ocenění za 2. místo od Ing. Saice, předsedy PTS

Vrchní rozhodčí O. Jedlička, vítěz Vrba, finalista Kalina, (ova TK Sparta Praha) předseda PTS Ing. Saic

Vítěz Vrba přebírá trofej Přeborníka Prahy mezi muži

Výsledky Přeboru Prahy mužů 2023