POZOR ZMĚNA DATA PŘEBORU BABY TENISU | | Rozpisy Přeborů Prahy na zimu 2023/24

9. 1. 2024

Přebor Prahy mladších žákyň na TK Sparta Praha

O víkendu 6. 1. 24 se začal hrát Halový přebor mladších žákyň na TK Sparta Praha. Do soutěže se přihlásilo 48 dívek, čtyřhru hrálo 24 párů.

 

Vítězka Halového přeboru Prahy mladších žákyň Beata Marešová

Finalistka Halového přeboru Prahy mladších žákyň Adéla Svoboda

Úroveň hráček byla velmi rozdílná – v kole, kde nastupovaly hráčky z první kol proti nasazeným, si málokterá uhrála víc jak 6 her, většina výsledků byla velmi, velmi jednoznačných, „kanárů“ lítalo po sparťanských halách opravdu hodně.

Na 3. místě se umístily Kurylová a S. Jiráková

Do semifinále se probojovaly první nasazená sparťanka Beata Marešová, která, přes handicap dlouhé pauzy zaviněné nemocemi, prokázala svoje kvality a klubovou kolegyni Nicole Kurylovou, pátou nasazenou, doslova spláchla 60, 60. Zdola do semifinále postoupila další sparťanka Adéla Svoboda s nasazenou dvojkou, štvanickou Žofií Jirákovou. Ty spolu svedly třísetovou bitvu, ve které se nakonec radovala domácí hráčka 64, 36, 64. Finále bylo pevně v rukou nasazené jedničky, která zvítězila 63, 63.

Čtyřhra se stala kořistí prvního nasazeného páru Beata Marešová (Sparta) a Kateřina Kubíková (I. ČLTK), které v supertiebreaku třetího setu porazily Sofii Jirákovou (I. ČLTK) s Lisou Michna (Sparta) 61, 36,10 (5)

 

Kompletní výsledky:

Výsledky Halového přeboru Prahy mladší žákyň