Halový přebor dorostenek vyhrála Vanessa Svobodová | | Přihlášky do soutěží družstev 2024

14. 2. 2024

Lukáš Dvořák halovým přeborníkem Prahy v dorostu

Přeborník Prahy v hale dorostu s předsedou PTS

V pevné hale Oázy se odehrál Halový přebor Prahy dorostenců. Na třech dvorcích hrálo 48 tenistů svou soutěž, která měla vysokou úroveň. O vyrovnanosti svědčí řada třísetových bitev, tou poslední bylo finále mezi šestým nasazeným Lukášem Dvořákem (SK HAMR) a druhým nasazeným Davidem Petrofským (Sokol Vysočany), kde rozhodoval ve třetí sadě až tiebreak. V něm byl šťastnější Lukáš 6/3, 3/6, 7/6 (3) a oplatil soupeři porážku z finále čtyřhry. Na cestě do finále si poradil s nasazenou jedničkou Chodorou (7/6 (4), 6/4), David přehrál v semifinále Filipa Brettla (6/4, 6/3).

Ing. Pavel Saic, Dvořáka Petrofský

Ve čtyřhře se radoval pár  Chodora, Petrofský, který zvítězil v konkurenci 19 dvojic, na Brettlem s Dvořákem, také ve třísetové bitvě, 6/4, 6/7(3), 1/0(7). Tady bohužel druhý nasazený pár Kločurek s Komínkem nenastoupili ve druhém kole soupeřům, což snížilo konkurenci dolní části pavouka. Nenasazení Dvořák s Brettlem (LOB Bohnice) snadno vyřadili nasazené trojky Jakuba Kusého se Stauchem (TK Sparta a LTC Modřany 2005) 6/1, 6/1. Nahoře potom nasazené jedničky a pozdější vítězové, prošli pavoukem relativně snadno, v semifinále porazili Kubce (HAMR) s Voleským (HAMR) 7/5, 6/2.

Brettl, Petrofský – vítězové čtyřhry

Veliké poděkování patří organizátorům, zejména panu Pavlu Benešovi, který tak náročný turnaj dokázal zvládnou bez větších problémů.

Kompletní výsledky naleznete:

Halový přebor Prahy dorost – výsledky