VITĚZ OKRUHU Praha Wilson Circuit 2015, konečný stav | | VÍKEND VRCHOLOVÝCH DĚTSKÝCH SOUTĚŽÍ V PRAZE

30. 8. 2015

HALOVÉ TURNAJE V PRAZE 2016, výběrové řízení turnaje tř B, Přebory Prahy

Protože existuje oprávněný předpoklad (Soutěžní řád ČTS, čl.12), že ČTS vydá ke konci měsíce srpna Zimní termínovou listinu 2015/16 (ZTS16), upozorňuje STK VV PTS manažery a kontaktní osoby klubů na termíny, které je třeba dodržet, pokud kluby chtějí pořádat v zimní polo sezoně 2016 tenisové soutěže jednotlivců. Zimní termínová listina bude pro jednotlivce jako každoročně určovat termíny mezinárodních a celostátních soutěží, závazné termíny konání halových přeborů oblasti a termíny halových turnajů vyšších tříd . Obvykle obsahuje rovněž výlučně předepsané termíny turnajů přípravky (baby tenis) a mini tenisu věkové kategorie dětí.

Uplatňují-li nárok na pořádání příslušné soutěže podle ZTL16 musí manažeři nebo kontaktní osoby klubů:

1. podat přihlášku pořádání halového turnaje třídy A na Sportovní úsek sekretariátu ČTS nejpozději do 15.září 2015;

2. podat přihlášku k pořádání halového turnaje třídy B na Sekretariát PTS nejpozději do 15 září 2015. Adresa sekretariátu a kontakty viz web PTS ( www.prazsky.cztenis.cz.) Přihláška musí obsahovat základní údaje o turnaji: adresa dvorců, počet dvorců na nichž se turnaj hraje, povrch dvorců, kontaktní osoba a její kontakty – mobil, mail, údaj o presentaci. Přihláška se posuzuje podle Předpisu PTS – 7/07, viz web PTS.

STK PTS tímto vypisuje výběrové řízení na schválení pořadatele dvou turnajů vyšší třídy B, které jsou oblasti přiděleny;

3. podat přihlášku k pořádání Halového přeboru Prahy pro danou dělenou věkovou kategorii hráčů (ek) na Sekretariát PTS nejpozději do 15.října 2015. Adresa sekretariátu a kontakty viz web PTS ( www.prazsky.cztenis.cz.) Přihláška musí obsahovat základní údaje o turnaji: adresa dvorců, počet dvorců na nichž se turnaj hraje, povrch dvorců, kontaktní osoba a její kontakty – mobil, mail, údaj o presentaci. Přihláška se posuzuje podle Předpisu PTS – 7/07, viz web PTS.

STK PTS tímto vypisuje výběrové řízení na schválení pořadatele turnaje Halového přeboru Prahy 2016 v každé dělené věkové kategorii hráčů (ek);

4. vytvořit přihlášku k pořádání halového turnaje třídy C,D, turnajů přípravky (baby tenis) a minitenisu v IS systému ČTS nejpozději do 15.října 2015.

 

 

STK,Jirouš 2015-08-30