NOMINACE PRAHY NA JUNIOR FED CUP A JUNIOR DAVIS CUP – Memoriál Jana Tročila | | Přebor Prahy mužů ovládl B.- M. Černoch z TK Sparta Praha

5. 12. 2017

Chlapci zvítězili v JUNIOR DAVIS CUP, děvčata skončila druhá v JUNIOR FED CUP

Družstvo chlapců ve složení Petr Brunclík, Vojtěch Valeš, Filip Horák a náhradník Jan Šafrata pod vedením kapitána Jiřího Kulicha zvítězili v Junior Davis Cup, který se hrál v Pelhřimově

Výsledky JDC: so- Praha – Západní Čechy 3-0, ne – Praha – Severní Čechy 3-0, po- Praha-Severní Morava 2-0. Zvládli to výborně, dvouhry hráli Brunclík a Valeš.

Vítězný tým Junior Davis Cupu pod vedením kapitána Jiřího Kulicha

Děvčata pod vedením kapitánky Magdy Zemanové ve složení Nikola Bartůňková, Viki Starečková, Barbora Michálková a náhradnice Jolana Líbalová bohužel v Rakovníku neobhájila loňský titul a skončila na druhém místě.

Družstvo dívek se nejprve utkalo s týmem severočešek, které porazilo 3/0 Starečková porazila Charvátovou, Bartůňková Karaisovou a vítězná byla i čtyřhra Starečková, Michálková.

V semifinále hrála děvčata proti středočeškám a opět neztratila ani bod. Ve dvouhrách zvítězily Michálková a Bartůňková, ve čtyřhře pak pár Starečková s Bartůňkovou.

Finálovým soupeřem byla oblast Jižní Moravy, kde po veliké bitvě udolala Urbanová Starečkovou, která nevyužila vedení ve 3. sadě, Bartůňková pak podlehla Bejlek v sadách dvou. Ani ve čtyřhře se nepodařilo získat bod, pár Starečková – Michálková podlehl dvojici Bejlek- Davidová 67. 61, 01(8).

 

I přes finálovou prohru děvčata podal skvělý výkon a patří jim poděkování.

Oběma družstvům gratulujeme a děkujeme za vzornou reprezentaci.